上一個舊標題
下一個新標題
列印標題
你做得耐,唔等於你乜撚都啱 #15251 2019-06-26 04:08 AM 2019-06-26 04:08 AM
加入: May 2019
總分: 204
綠水 離線 OP
金寶綠水
綠水  離線 OP
金寶綠水
等級 020

加入: May 2019
總分: 204
獎賞
有時真係好想對撚住我經理屌,以為自己做得耐乜撚都識,明明自己又唔撚識條數,關你撚事咩又話呢樣過樣..
跟住自己有時忙果陣就拋撚哂D野比我跟,自己就請撚左三個禮拜假拍下蘿袖就走
而家生意已經唔好就係因為總經理同條濕尻唔撚識點做至搞到越來越差
希望今年搵過份就快撚D走人,無前景既工何必幫佢執手尾

[另開]
Re: 你做得耐,唔等於你乜撚都啱 #16142 2019-06-29 05:34 PM 2019-06-29 05:34 PM
加入: Jun 2019
總分: 0
小武 離線
等級 001
小武  離線
等級 001

加入: Jun 2019
我公司D老細咪又係咁, 唔識扮識都算啦, 仲要吹到大一大, 做嘅又唔係佢喎....

Re: 你做得耐,唔等於你乜撚都啱 #21843 2019-07-25 04:26 AM 2019-07-25 04:26 AM
加入: Jul 2019
G
giant88 離線
等級 001
giant88  離線
等級 001
GIA

而家識做嘢嘅人好少 做契弟嘅多

Re: 你做得耐,唔等於你乜撚都啱 #21913 2019-07-25 01:24 PM 2019-07-25 01:24 PM
K
KK88794 離線

等級 001
KK88794  離線

等級 001
KK8

我老細上年8月應承我今年6月會出一個月花紅,點知最後乜尻都冇,一句業績差就食蛋,仆街。乜撚野叫承諾

留言板 ShoutChat
排行榜(過去 30 天)
kindler 1,346
acbwong 873
WinoowsX 808
Francis 629
Avhunter 574
op0036 275
GP 204
Good_Luck 128
Bad_kid 105
haoguai 84
Western 58
現有在線 ( 665 )
48 會員 (eyeye, oasis101, leouron, acbwong, Ykwong, y802918, Buyo Buyo, ccw3002, yuuleung, hot750106, puman, Good_Luck, ncygun1001, slaihk, zerolord, though321, 瞎掰, The Man, freemancc, 假鬼假怪, fang710804, nmingo, wii8905913, ejian0526, oath1981, Bobby, mrintel88, kelvinykk, aska814hc, sky21, hk60550604, badson, davyfok, wl02430537, suedehk, aaaaaaaaaaaaaaaa, cigar, min1215tw, leechinwah, 浩之, loweilun1999, yushengclub, mtkoon204, qpojko, JACKY_RUNNER, wailam371, testorassa, cannonball), 536 遊客 81 搜尋器.
義工: Dev, 義工, Mod